Labdarúgás: döntetlennel zárta a felkészülést a Makó

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mako-nagykanizsa002kf

Az NB III Közép csoportjának újonca a Nagyszentmiklós ellen ikszelt a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen.

Az eredeti tervek szerint szombat délelőtt 10 órától fogadta volna a Makói FC a romániai Nagyszentmiklós együttesét, ám a nagy melegre való tekintettel, egy órával korábban indult útjára a labda a hagymavárosban. Méhes Tibor csapata utolsó felkészülési mérkőzését játszotta le a jövő hétvégi bajnoki rajt előtt és a mester hasonló kezdőt küldött pályára, mint a hétközi fordulóban, így nagyjából arra is lehet következtetni, hogy ez lesz a standard csapata a bajnoki nyitányon is. A makóiaknál ismét betalált a Hódmezővásárhelyről visszatérő Babolek Zoltán, valamint István is bevette az ellenfél kapuját, a győzelmet azonban nem sikerült megszereznie a csapatnak. A Nagyszentmiklós is két gólt helyezett el a makói kapuban, így 2-2-s döntetlennel hangolt az NB III rajtjára Méhes Tibor együttese.

A Makó hazai pályán kezdi meg szereplését az NB III Közép csoportjában. Augusztus 12-én, szombaton 17.30-tól a Vecsést fogadják a hagymavárosiak az első fordulóban.

Felkészülési mérkőzés

Makói FC – Nagyszentmiklós 2-2
Makó: Garamvölgyi – Rakonczai, Takács, Sirokmán, Szil, Lipták, Varga R., Szél, Bánóczki, István, Babolek. Játszott még: Verebélyi (kapus), Vajna, Csupics, Tóth T., Gilinger. Vezetőedző: Méhes Tibor.

Méhes Tibor: „Ezzel véget ért a felkészülés, jövő héten már pontokért megyünk!”

Előző sztori

Koszorút kapott a Huszárlány szobra

Következő sztori

Nem estek hanyatt Botka ötletétől a fővárosi szocialisták (FRISSÍTVE)