Sport

Labdarúgás: döntetlennel zárta a felkészülést a Makó

Labdarúgás: döntetlennel zárta a felkészülést a Makó

2017. augusztus 5., szombat
Labdarúgás: döntetlennel zárta a felkészülést a Makó
mako-nagykanizsa002kf

Az NB III Közép csoportjának újonca a Nagyszentmiklós ellen ikszelt a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen.

Az eredeti tervek szerint szombat délelőtt 10 órától fogadta volna a Makói FC a romániai Nagyszentmiklós együttesét, ám a nagy melegre való tekintettel, egy órával korábban indult útjára a labda a hagymavárosban. Méhes Tibor csapata utolsó felkészülési mérkőzését játszotta le a jövő hétvégi bajnoki rajt előtt és a mester hasonló kezdőt küldött pályára, mint a hétközi fordulóban, így nagyjából arra is lehet következtetni, hogy ez lesz a standard csapata a bajnoki nyitányon is. A makóiaknál ismét betalált a Hódmezővásárhelyről visszatérő Babolek Zoltán, valamint István is bevette az ellenfél kapuját, a győzelmet azonban nem sikerült megszereznie a csapatnak. A Nagyszentmiklós is két gólt helyezett el a makói kapuban, így 2-2-s döntetlennel hangolt az NB III rajtjára Méhes Tibor együttese. A Makó hazai pályán kezdi meg szereplését az NB III Közép csoportjában. Augusztus 12-én, szombaton 17.30-tól a Vecsést fogadják a hagymavárosiak az első fordulóban.

Felkészülési mérkőzés

Makói FC – Nagyszentmiklós 2-2

Makó:

Garamvölgyi – Rakonczai, Takács, Sirokmán, Szil, Lipták, Varga R., Szél, Bánóczki, István, Babolek. Játszott még: Verebélyi (kapus), Vajna, Csupics, Tóth T., Gilinger. Vezetőedző: Méhes Tibor. Méhes Tibor:

„Ezzel véget ért a felkészülés, jövő héten már pontokért megyünk!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.