Kétórás várakozás a kilépő forgalomban Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Torlódás a röszkei határátkelõn

Megnövekedett a várakozási idő kedd délelőttre a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak két órát kell várakozniuk – olvasható a police.hu-n.

A várakozási idő augusztus 1-én, délelőtt érte el a két órát. Az utazóknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választani. Használhatják az Ásotthalom, a Tiszasziget, a Röszke Közúti, illetve a Bácsalmás Közúti Határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett Hercegszántó és Tompa a nap 24 órájában elérhető.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Előző sztori

Idén is lesz Malomfesztivál

Következő sztori

Fidesz: visszautasítjuk a Soros-terv balliberális támogatóinak támadásait (FRISSÍTVE)