Hírzóna

Kerékpárokat kaptak vissza a tulajdonosaik

Kerékpárokat kaptak vissza a tulajdonosaik

2017. augusztus 8., kedd
Kerékpárokat kaptak vissza a tulajdonosaik
lopott_kerekpar_rendorseg

Több lopott kerékpárt adtak vissza tulajdonosának a szegedi rendőrök. A kilenc kerékpárt egy helybeli férfi lopta el az elmúlt két hónapban. A tulajdonosok közül hárman már át is vették biciklijüket a Szegedi Rendőrkapitányságon - írja a police.hu.

A rendőrök augusztus 8-ára, több lopás sértettjét hívták be a kapitányságra, hogy a kerékpárok tulajdonjogát igazolva elvihessék kétkerekűjüket. A közelmúltban indult büntetőeljárás egy szegedi férfi ellen, aki kilenc kerékpárt lopott el a városban. A biciklik közül most hármat visszaadtak a rendőrök, de

további hat bicikli

tulajdonosának jelentkezését még várják a nyomozók, a Szegedi Rendőrkapitányságon. A rendőrség felhívja a biciklitulajdonosok figyelmét, hogy a BikeSafe program segítségével az eltulajdonított kétkerekűek könnyebben azonosíthatóak. A Szegedi Rendőrkapitányság havonta tart ingyenes kerékpár-regisztrációt a kapitányság épületében, a következő alkalom augusztus 9-én 14 és 18 óra között lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.