Kerékpárokat kaptak vissza a tulajdonosaik

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

lopott_kerekpar_rendorseg

Több lopott kerékpárt adtak vissza tulajdonosának a szegedi rendőrök. A kilenc kerékpárt egy helybeli férfi lopta el az elmúlt két hónapban. A tulajdonosok közül hárman már át is vették biciklijüket a Szegedi Rendőrkapitányságon – írja a police.hu.

A rendőrök augusztus 8-ára, több lopás sértettjét hívták be a kapitányságra, hogy a kerékpárok tulajdonjogát igazolva elvihessék kétkerekűjüket. A közelmúltban indult büntetőeljárás egy szegedi férfi ellen, aki kilenc kerékpárt lopott el a városban. A biciklik közül most hármat visszaadtak a rendőrök, de további hat bicikli tulajdonosának jelentkezését még várják a nyomozók, a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A rendőrség felhívja a biciklitulajdonosok figyelmét, hogy a BikeSafe program segítségével az eltulajdonított kétkerekűek könnyebben azonosíthatóak. A Szegedi Rendőrkapitányság havonta tart ingyenes kerékpár-regisztrációt a kapitányság épületében, a következő alkalom augusztus 9-én 14 és 18 óra között lesz.

Előző sztori

Nem dőlt meg a nyári áramfogyasztási rekord a múlt heti kánikulában

Következő sztori

Csütörtökön érkezik Szegedre a Postamúzeum országjáró emlékkiállítása