Közélet

Kábítószer a SZIN bejáratánál

Kábítószer a SZIN bejáratánál

2017. augusztus 25., péntek
Kábítószer a SZIN bejáratánál

A szegedi rendőrök három férfinál találtak kábítószert a városban az augusztus 23-a és 27-e között tartott fesztiválon - írja a police.hu.

A rendőrök az egyik férfinál, ruházat- és csomagátvizsgálás során kábítószergyanús tablettákat, fehér port és növényi törmeléket találtak augusztus 24-én délelőtt, a rendezvény bejáratánál. A nyomozók a gyanúsított otthonában alufóliába csomagolt fehér port, több mint 60 tablettát és kábítószer fogyasztásához használt eszközöket is lefoglaltak. Őt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök további két férfinál találtak növényi törmeléket a fesztivál bejáratánál. Őket a rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott gyorsteszt szintén pozitív eredményt mutatott. A feltételezett elkövetőkkel szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.