/

Kábítószer a SZIN bejáratánál

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi rendőrök három férfinál találtak kábítószert a városban az augusztus 23-a és 27-e között tartott fesztiválon – írja a police.hu.

A rendőrök az egyik férfinál, ruházat- és csomagátvizsgálás során kábítószergyanús tablettákat, fehér port és növényi törmeléket találtak augusztus 24-én délelőtt, a rendezvény bejáratánál.

A nyomozók a gyanúsított otthonában alufóliába csomagolt fehér port, több mint 60 tablettát és kábítószer fogyasztásához használt eszközöket is lefoglaltak. Őt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök további két férfinál találtak növényi törmeléket a fesztivál bejáratánál. Őket a rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott gyorsteszt szintén pozitív eredményt mutatott. A feltételezett elkövetőkkel szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Előző sztori

Metro és Retro – véradások jövő héten

Következő sztori

Novák: 1,1 milliárd forintos pályázat mini bölcsődék létesítésére