Közélet

Éjszakai kerékpáros túra a Kopáncsi tanyamúzeumhoz

Éjszakai kerékpáros túra a Kopáncsi tanyamúzeumhoz

2017. augusztus 2., szerda
Éjszakai kerékpáros túra a Kopáncsi tanyamúzeumhoz

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ és a Hódmezővásárhelyi Tourinform Iroda Csillagles címen éjszakai kerékpáros túrát szervez a Kopáncsi Tanyamúzeumhoz.

Augusztus 12-én, szombaton 18:30-kor a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ elől induló- túravezető által vezetett- kerékpáros túra végcélja a Kopáncsi Tanyamúzeum, ahol egy látványos csillaghullásban lehet része mindenkinek, hiszen ezen az éjszakán látható leginkább a Perseidák meteorraj. A rendezvényen megismerkedhetnek a különböző népi hiedelmekkel, népszokásokkal, de lesz szalonnasütés, és csillagászati előadás is. Nem csak egy tartalmas, sok információt magába foglaló túrát ajánlunk mindenki figyelmébe, de egy igazán romantikus program lehet a szerelmes párok számára is, akik ezen estén együtt nézhetik a hulló csillagokat! Jelentkezni személyesen a Tourinform Irodában lehet vagy a 62/249-350-es telefonszámon, és a hodmezovasarhely@tourinform.hu email címen kérhető további információ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.