Áramszünettel járó kiemelt felújítást végez a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A lakosság minőségi villamosenergia-ellátása és az üzembiztonság fokozása érdekében kiemelt felújítási munkákat kezd a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója augusztusban Szegeden.

A középfeszültségű hálózaton több helyszínen kicserélik az oszlopokat, a tartószerkezetet és a villamosvezetéket is. Ezzel egy időben kábel tv hálózat építés is zajlik a városban, ami szintén oszlopcserékkel jár. A Budai Nagy Antal utcában korábban történt káreset miatt helyreállítási munkát végeznek az áramszolgáltató munkatársai. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Szegeden több utcában. Ebben a hónapban folytatódik az üzembiztonságot veszélyeztető fák gallyazása is, amely szintén időszakos áramszünettel jár.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzenek a munkavégzésből. A munkálatokról a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft előzetesen tájékoztatta az önkormányzatot. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a www.demaszhalozat.hu oldalon, a Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

Előző sztori

Alapjogokért Központ: Botka nagy segítséget nyújtott a kormánypártoknak

Következő sztori

További megyékre adott ki harmadfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat hőség miatt