/

Vízimetál a Horthy Csónakházban

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

dead_like_juliet_2017

Három zenekar részvételével rendez metalcore-bulit a Sun City Booking a Tiszán.

Metalcore muzsikától lesz hangos a Tisza hétfő este: a Dead Like Juliet, a Suspiria és a Colmena gondoskodik a hangulatról a Horthy Csónakházban 19 órától a Sun City Booking jóvoltából.

A Dead Like Juliet az észak-olaszországi Merano városából érkezik, egy kelet-európai turné keretein belül járnak Magyarországon, tegnap este a fővárosban játszottak, Szegeden pedig most lépnek fel először. A metalcore banda 2009 óta aktív, az elmúlt nyolc év alatt az olasz underground vezető zenekarává nőtték ki magukat, több európai turné van már a hátuk mögött, mindemellett a csapat meg tudta őrizni közvetlenségét és őszinteségét a szegedi szervezők szerint. Érdekesség, hogy a klasszikus ének-két gitár-basszus-dob felállás a Dead Like Juliet esetében kiegészül egy billentyűssel, ami ritkaságnak számít a műfajon belül.

A “szegedi A38 Hajó” címért induló Horthy Csónakház vízi színpadán az olasz vendégek mellett a húrok közé csap a szegedi és gyulai tagok alkotta Colmena, a friss zenekar szintén metalcore színteret erősíti.

A hajón tiszteletét teszi a szarvasi Suspiria is, a dupla frontemberes post nu-metal csapat már visszatérő vendégként zenél a Napfény Városában, tehát garantált a jó hangulat a tiszai metál-esten.

A koncertről további részletek ITT.

Előző sztori

Összefogás a szegedi labdarúgó-utánpótlásképzésért

Következő sztori

A gyógyszerészek várják az e-receptet