Közélet

Vádemelést javasolnak a biciklist elsodró autós ellen

Vádemelést javasolnak a biciklist elsodró autós ellen

2017. július 8., szombat
Vádemelést javasolnak a biciklist elsodró autós ellen
rendorseg01_ia

Nem adott elsőbbséget, majd elsodort egy kerékpárost egy személyautó sofőrje Szegeden. A rendőrség vádemelést javasol a baleset feltételezett okozójával szemben - írja a police.hu.

A 35 éves férfi május 11-én, 6 óra körül személyautóval közlekedett Szegeden, a Somogyi utcában. A sofőr az egyik útkereszteződéshez érve, a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak, akit elsodort. A biciklis a balesetben súlyosan sérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A rendőrök a gépkocsi vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elismerte a közúti baleset okozása vétségének elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.