UFO-barát fejlesztések Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SAMSUNG CSC

Akár turisztikai szempontból is hatalmas potenciált rejthet, hogy már bejöhetnek járműveikkel a földönkívüliek a városba. Rossz hír számukra, hogy összefüggő úthálózatot még nem alakítottak ki.

A kerékpárosok, a gyalogosok, az autósok már számtalan helyen közlekedhetnek a városban (a sima aszfalttól az off-roadig), de idén nyáron egy újabb beruházásnak köszönhetően azoknak sem kell aggódniuk, akik azonosítatlan repülő tárggyal (Unidentified Flying Object), azaz UFO-val érkeznek turistaként, esetleg letelepedési szándékkal.

A galaktikus igényeket kielégítő beruházással a József Attila sugárút és a Szent Miklós utca sarkán találkoztunk. Közlekedésrendészeti szempontból problémát jelenthet, hogy a gyalogosokkal közös részt jelöltek ki járműveiknek, így vagy szlalomozniuk szükséges, vagy a lassan kell menniük. Sőt, nem reprezentatív felmérésünk (két fő) alapján kiderült, a szegediek száz százaléka szívesen közlekedne ilyen eszközzel, ha nagyobb kiépítettsége lenne az úthálózatnak.

Lapunk információi szerint a Mikszáth Kálmán utcában és a Ligetben is létrehoztak azonosítatlan repülőtárgyak számára útvonalat, de az előbbinek csak a helyét találtuk, az utóbbit pedig nem kerestük.

no images were found

Előző sztori

Főként balesetekhez riasztották az egységeket az elmúlt hétvégén

Következő sztori

Jelzőlámpánál szaladt egymásba két autó az 55-ös főúton