Teljesen kiégett egy Mercedes a Sándorfalvi úton

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tűzben senki sem sérült meg – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy lakatlan tanyaépület égett hétfőn délelőtt Makó külterületén. A lángok a tanyát körülvevő aljnövényzetre is átterjedtek, mintegy nyolchektáros terület égett. A makói, a hódmezővásárhelyi és az orosházi hivatásos egységek érkeztek a helyszínre, több vízsugárral kezdték meg az oltást. Munkájukat a földeáki önkéntes tűzoltók is segítették. A beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább, több hektárnyi lábon álló gabonát mentettek meg az egységek. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó hétfőn délelőtt Szegeden, a Sándorfalvi úton. A szegedi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat. A jármű teljesen megsemmisült a tűzben, személyi sérülés nem történt.

Egy hektáron égett a lábon álló gabona Zákányszék külterületén hétfőn kora délután. A ruzsai és a szegedi hivatásos egységek fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt. Bordány külterületén pedig fél hektáros területen gyulladt ki a száraz, füves aljnövényzet. A szegedi tűzoltók két egysége fojtotta el a lángokat.

Balesethez riasztották a hódmezővásárhelyi tűzoltókat hétfőn este. Egy személyautó kisodródott, a jármű egy villanyoszlopnak majd egy családi ház falának ütközött a Makói úton. Az egységek feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki az utasokat, mindhárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Az éjszakai órákban viharos erejű szél tombolt a megye több pontján is. Éjfél után leszakadt faágakhoz és kidőlt fákhoz riasztották a megye egységeit. Szentesen, Csólyospáloson, Kömpöcön, Ópusztaszeren és Csengelén is fa dőlt az úttestre, akadályozva az autósok forgalmát. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentést, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Előző sztori

Green Holidays: a kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága is vizsgálatot indított

Következő sztori

Kilenc gyanúsított előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozza az ügyészség a Czeglédy-ügyben