Strandfoci: ismét magabiztos győzelmet aratott az Eger ellen az FC Junior Sport

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fcjuniorsport_egerse_strandfoci

A Nemzeti Strandlabdarúgó Liga második fordulójának nyitányán megint az Egerrel csapott össze az FC Junior Sport és csakúgy, mint egy hete, ezúttal is magabiztosan verte a Heves megyei gárdát Paolo Marcelo Rocha csapata.

A negyedik helyről várhatta a második forduló mérkőzéseit az FC Junior Sport a férfi Nemzeti Strandlabdarúgó Ligában. Az elmúlt hétvégén négy találkozót játszott le Paolo Marcelo Rocha együttese, az Egert és a Garvittaxot legyőzte, míg a Siófoktól hosszabbítás után, a Bonyhádtól pedig rendes játékidőben szenvedett vereséget. A második fordulóban öt mérkőzés várt Rutai Balázsékra, az első ellenfél pedig az az Eger volt pénteken, amelyet legutóbb gólzáporos találkozón múltak felül a szegediek. A hevesiek ezúttal sem okoztak különösebben nagy gondot Szentes Bíró Tamáséknak, az első két játékrészben nem is tudták bevenni Lipők Benjámin kapuját, az FC Junior Sport az első 12 percet 4-0-ra, a második harmadot 2-0-ra nyerte meg. Az utolsó játékrészben aztán ismét kiszakadt a gólzsák, sőt, Lipők kapusként is gólt tudott szerezni. A szegediek legeredményesebb Rutai Balázs volt, aki triplázni tudott, végül 10-2-re nyerte meg a találkozót Paolo Marcelo Rocha csapata, újabb három pontot szerezve ezzel. Ma még játszanak egy meccset a szegedi srácok, 17 órától az újonc DEAC lesz az ellenfél.

Férfi Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 2. forduló

FC Junior Sport – Eger SE 10-2 (4-0, 2-0, 4-2)
Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Takács Ryan Lee, Horváth Patrik, Bedi Tamás.
FC Junior Sport: Lipők – Deák, Szentes Bíró, Rutai, Bullás. Csere: Vasas (kapus), Popovics, Petőfi, Csanády, Rádi, Takács, Rozs. Vezetőedző: Paolo Marcelo Rocha.
Eger: Farkas – Vajda, Titkó, Gresó, Vígh. Csere: Debreczeni, Montvai, Vajda, Dorogi, Sebe, Ardai, Lakatos. Vezetőedző: Badalik Szabolcs.
Az FC Junior Sport gólszerzői: Rutai (3), Deák (2), Popovics (2), Lipők, Szentes Bíró, Takács.

Default thumbnail
Előző sztori

Illegális bevándorlás - Bakondi: egyre elfogadottabb lesz a magyar álláspont

Default thumbnail
Következő sztori

Az év végéig lehet kérelmet benyújtani a katonai rehabilitációs eljárás keretében

Legutóbbi hasonló cikkek