Strandfoci: alapszakasz második az FC Junior Sport

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

junior_sport_jaszfenyszaru_fb

A Nemzeti Strandlabdarúgó Liga alapszakaszának záró meccsét is megnyerte, ezzel a második helyen jutott be a Final Fourba az FC Junior Sport.

Remek formában várhatta a strandfoci NB I utolsó fordulójának utolsó mérkőzését az FC Junior Sport. Az elmúlt hétvégén minden mérkőzését megnyerte a gárda és ezt a sormintát folytatta a negyedik körben is. A Bonyhád legyőzésével kezdte a hétvégét a szegedi gárda, majd szombaton két rangadót nyert, előbb a Siófokot majd a címvédőt győzte le – immár második alkalommal. A vasárnap egy Bodon Péter FC elleni sima győzelemmel kezdődött, a záró mérkőzésen pedig a DEAC várt Paolo Marcelo Rocha fiaira. Ezúttal a csapat japán légiósa indította el a gólgyártást, Rutai Balázs háromszor vette be a debreceniek kapuját, de Szentes Bíró Tamás és Deák Donát is betalált. Az FC Junior Sport 6-1-re nyerte meg a mérkőzést, amivel a tabella második helyén zárt a Jászfényszaru mögött. Ezzel kiharcolta a Final Four részvételt a szegedi gárda, ahol az elődöntőben a harmadik Energia SC ellen juthat be a végső döntőbe. A másik ágon Jászfényszaru-Siófok mérkőzést rendeznek jövő hétvégén.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 4. forduló

FC Junior Sport – DEAC 6-1 (1-0, 1-1, 4-0)
Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Baghy Csaba (Takács Ryan Lee, Horváth Patrik)
FC Junior Sport: Lipők – Rutai, Deák, Szentes Bíró, Bullás. Csere: Nagy, Hatvani, Suzuki, Iino, Albert. Vezetőedző: Paolo Marcelo Rocha.
DEAC: Bánhegyi – Tornai, Lippai, Gellérfi, Gyarmati. Csere: Katona, Pázmándi.
Gól: Suzuki (7’), Rutai (19’, 26’, 29’), Szentes Bíró (33’), Deák (36’) ill. Tornyai (17’).

Előző sztori

Szent Anna, a nagyszülői feladatok megtestesítője

Következő sztori

Horthy Miklósra emlékeztek Szegeden + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek