Sport

Strandfoci: alapszakasz második az FC Junior Sport

Strandfoci: alapszakasz második az FC Junior Sport

2017. július 30., vasárnap
Strandfoci: alapszakasz második az FC Junior Sport
junior_sport_jaszfenyszaru_fb

A Nemzeti Strandlabdarúgó Liga alapszakaszának záró meccsét is megnyerte, ezzel a második helyen jutott be a Final Fourba az FC Junior Sport.

Remek formában várhatta a strandfoci NB I utolsó fordulójának utolsó mérkőzését az FC Junior Sport. Az elmúlt hétvégén minden mérkőzését megnyerte a gárda és ezt a sormintát folytatta a negyedik körben is. A Bonyhád legyőzésével kezdte a hétvégét a szegedi gárda, majd szombaton két rangadót nyert, előbb a Siófokot majd a címvédőt győzte le - immár második alkalommal. A vasárnap egy Bodon Péter FC elleni sima győzelemmel kezdődött, a záró mérkőzésen pedig a DEAC várt Paolo Marcelo Rocha fiaira. Ezúttal a csapat japán légiósa indította el a gólgyártást, Rutai Balázs háromszor vette be a debreceniek kapuját, de Szentes Bíró Tamás és Deák Donát is betalált. Az FC Junior Sport 6-1-re nyerte meg a mérkőzést, amivel a tabella második helyén zárt a Jászfényszaru mögött. Ezzel kiharcolta a Final Four részvételt a szegedi gárda, ahol az elődöntőben a harmadik Energia SC ellen juthat be a végső döntőbe. A másik ágon Jászfényszaru-Siófok mérkőzést rendeznek jövő hétvégén.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 4. forduló

FC Junior Sport – DEAC 6-1 (1-0, 1-1, 4-0)

Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Baghy Csaba (Takács Ryan Lee, Horváth Patrik)

FC Junior Sport:

Lipők – Rutai, Deák, Szentes Bíró, Bullás. Csere: Nagy, Hatvani, Suzuki, Iino, Albert.

Vezetőedző:

Paolo Marcelo Rocha.

DEAC:

Bánhegyi – Tornai, Lippai, Gellérfi, Gyarmati. Csere: Katona, Pázmándi.

Gól:

Suzuki (7’), Rutai (19’, 26’, 29’), Szentes Bíró (33’), Deák (36’) ill. Tornyai (17’).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.