Sport

Strandfoci: a DEAC sem okozott gondot az FC Junior Sportnak

Strandfoci: a DEAC sem okozott gondot az FC Junior Sportnak

2017. július 7., péntek
Strandfoci: a DEAC sem okozott gondot az FC Junior Sportnak
fcjuniorsport_deac

Második pénteki meccsét is megnyerte a szegedi gárda a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga második fordulójában. Folytatás holnap az Újhartyán és az Energia SC ellen.

Az Eger elleni magabiztos sikerrel

indította a férfi Nemzeti Strandlabdarúgó Liga második fordulóját az FC Junior Sport. Paolo Marcelo Rocha együttese 10-2-re győzte le a hevesieket, délután pedig az eddig egy győzelmet arató DEAC ellen léptek pályára. A debreceniek újoncként szerepelnek a bajnokságban, az első fordulóban a Garvittax csapatát győzték le 7-6-ra, míg az Egertől, az Újhartyántól és az Energia SC-től egyaránt vereséget szenvedtek. Az első harmad kiegyenlített játékot hozott, bár a debreceni kapusnak több dolga akadt, szép védéseket mutatott be mindkét hálóőr, csattant a felsőléc itt is, ott is, de gólt nem láthatott a közönség. A második harmad elején eleredt az eső, ezzel együtt megérkeztek a szegedi gólok is, Lipők nyitotta a sorozatot, majd Takács harcolt ki büntetőt – miután nem engedték ollózni – amelyet aztán értékesített is. Még ebben a játékrészben sikerült dupláznia Rutainak is, aki második gólját a debreceni kapust megelőzve, két másodperccel a harmad vége előtt emelte a DEAC kapujába, ezzel 4-0-s Junior Sport előnnyel vághattak neki a felek az utolsó 12 percnek. Sokáig úgy tűnt, gólt sem kap ezen a találkozón Paolo Marelo Rocha legénysége, Szentes Bíró Pazar gólpasszal hozta száz százalékos gólhelyzetbe Rutait, Molnár büntetőből volt eredményes, Takács góljával pedig már 7-0-ra vezetett az FC Junior Sport. A szépítés még összejött a debrecenieknek, más azonban már nem, így második pénteki meccsét is magabiztosan hozta le a szegedi alakulat. Holnap délelőtt 11-kor az Újhartyán, délután 16 órától pedig az Energia SC ellen lép pályára az FC Junior Sport a bajnokság második fordulójának szombati játéknapján.

Férfi Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 2. forduló

DEAC – FC Junior Sport 1-7 (0-0, 0-4, 1-3)

Siófok, Beach Aréna. Vezette: Jakab Árpád, Maml Zoltán, Urgyán Antal.

DEAC:

Faragó – Gellérfi, Ramos, Vass, Györfi. Csere: Dobó (kapus), Molnár, Lippai, Papp, Posta.

Vezetőedző:

Pöszmet Tibor.

FC Junior Sport:

Lipők – Szentes Bíró, Deák, Rutai, Takács. Csere: Vasas (kapus), Popovics, Petőfi, Csanády, Rádi, Rozs.

Vezetőedző:

Paolo Marcelo Rocha.

Az FC Junior Sport gólszerzői:

Rutai (3), Szentes Bíró, Molnár, Takács, Lipők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.