Vélemény

Megvan az MSZP csodafegyvere, retteghet a Fidesz

Megvan az MSZP csodafegyvere, retteghet a Fidesz

2017. július 16., vasárnap
Megvan az MSZP csodafegyvere, retteghet a Fidesz
Botka László; Molnár Gyula

Különleges lépéssel készül a választásokra a Magyar Szocialista Párt, így végre sikerülhet megnyerniük a fiatal választókat.

Rettegj jobboldal, itt az MSZP-s fidget spinner! - írja a

Blikk

. A forgó csapágyas, funkció nélküli csoda akkora sláger, amit nem hagyhattak figyelmen kívül a szocialisták, így megérkezett belőle az MSZP-logóval ellátott változat. A párt kampánycsapat most kimutatta foga fehérjét, hiszen az MSZP-s fidget spinner garantált sikernek ígérkezik, az MSZP politikai ellenfelei jobban teszik, ha szedik a sátorfájukat. A Blikk szerint így születhetett a mesterterv: "Ült az MSZP PR csapat egy légkondicionált teremben, szigorúan 45 felett mindenki. Három óra eltelt már, egy épkézláb ötlet nem hagyta el senki száját. Lassan elfogy a zöld üveges 0,33-as ásványvíz. Pogácsa már az első fél óra után sem volt. Enyhe hónaljszag kezdi belepni a szobát, a légkondi eddig tudta feltartóztatni az elkerülhetetlent. Az egyik PR-os tagnak dereng valami. Mintha olvasta volna valamelyik portálon, hogy van ez az izé, ez a kis csapágyas szar. Ami forog. Tudjátok. Semmi értelme nincs de zabálják a fiatalok." Reméljük, Szegeden is lehet majd kapni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.