Megjelent a Déli Szó második száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

deliszo_masodiklapszam

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam második számát július 7-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A második szám július 7-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglakoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a második szám tartalmából:

– Korognai Károly előtt tisztelegnek az új köntösbe állított Lúdas Matyival Zsombón
– Főhet az utasok feje a szegedi tömegközlekedési eszközökön
– Köldökzsinór Európába az 55-ös főút
– Csongrád-Csanád megye leszünk?
– Új városközpontot álmodtak Mórahalmon
– Szintet léptek a bordányi focisták

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. július 7-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Előző sztori

Rétvári: jövőre tovább bővül a családok adókedvezménye

Következő sztori

Simicskó: A magyar honvédség ismét elindulhat a fejlődés útján