Labdarúgás: munkába állt a SZEOL

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol008kf

Véget ért a pihenő a SZEOL SC labdarúgói számára: hétfőn az új vezetőedző, Siha Zsolt vezetésével megkezdődött a felkészülési időszak.

Július harmadikán vágott bele a kemény munkába a SZEOL SC: a szegediek az augusztus 13-án esedékes bajnoki rajtig egyes időszakban napi két edzéssel készülnek a következő idényre. Ami a keretbeli változásokat illeti, Konstantinos Ikonomou a Szeged 2011-Grosics Akadémiához, Puskás Csaba pedig Mórahalomra szerződött, Vágó Levente pedig várhatóan a Mosonmagyaróvárnál folytatja. A kölcsönjátékosok, azaz Nagy Richárd és Fehér Imre visszatértek klubjukhoz, a Pakshoz és a Honvédhoz – és ugyan több próbázó is jelen volt az első foglalkozáson, de sorsukról később születik döntés.

“Szeretnénk, ha minél előbb összeállna a keret, és látnánk, hogy ki fog játszani a SZEOL-ban. Hét edzés lesz ezen a héten, a jövő heti edzőmeccsen már tisztább képet fogunk látni. A klub politikája az, hogy a fiatalok jelenthetik a jövőt: muszáj nekik játéklehetőséget adni, hiszen az utánpótlás bajnokságban nem tudnak olyan szinten fejlődni. Pozitív a hozzállásuk” – utalt Siha Zsolt vezetőedző arra, hogy a kerettel több fiatal játékos is közösen végzi a munkát.

A SZEOL SC az első felkészülési mérkőzését jövő szerdán, a Csongrád ellen játssza, összesen nyolc találkozóval készülnek Grünvald Attiláék az első bajnokiig.

A SZEOL SC felkészülési programja

július 12., szerda 17.00 SZEOL SC – Csongrád (Felső Tisza-parti stadion)
július 15., szombat Mórahalom – SZEOL SC
július 19., szerda 18.00 Tiszakécske – SZEOL SC
július 22., szombat 10.00 Makó – SZEOL SC
július 26., szerda 18.00 Bácska-Szabadka – SZEOL SC
július 29., szombat 17.00 Kecskemét – SZEOL SC
augusztus 2., szerda 17.00 SZEOL SC – Méhkerék (Felső Tisza-parti stadion)
augusztus 5., szombat SZVSE – SZEOL SC (SZVSE-pálya)

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: három játékost igazolt a Szeged-Grosics

Következő sztori

Életre kelt a magyar ugar