Sport

Labdarúgás: munkába állt a SZEOL

Labdarúgás: munkába állt a SZEOL

2017. július 5., szerda
Labdarúgás: munkába állt a SZEOL
szeol008kf

Véget ért a pihenő a SZEOL SC labdarúgói számára: hétfőn az új vezetőedző, Siha Zsolt vezetésével megkezdődött a felkészülési időszak.

Július harmadikán vágott bele a kemény munkába a SZEOL SC: a szegediek az augusztus 13-án esedékes bajnoki rajtig egyes időszakban napi két edzéssel készülnek a következő idényre. Ami a keretbeli változásokat illeti, Konstantinos Ikonomou a Szeged 2011-Grosics Akadémiához, Puskás Csaba pedig Mórahalomra szerződött, Vágó Levente pedig várhatóan a Mosonmagyaróvárnál folytatja. A kölcsönjátékosok, azaz Nagy Richárd és Fehér Imre visszatértek klubjukhoz, a Pakshoz és a Honvédhoz - és ugyan több próbázó is jelen volt az első foglalkozáson, de sorsukról később születik döntés. "Szeretnénk, ha minél előbb összeállna a keret, és látnánk, hogy ki fog játszani a SZEOL-ban. Hét edzés lesz ezen a héten, a jövő heti edzőmeccsen már tisztább képet fogunk látni. A klub politikája az, hogy a fiatalok jelenthetik a jövőt: muszáj nekik játéklehetőséget adni, hiszen az utánpótlás bajnokságban nem tudnak olyan szinten fejlődni. Pozitív a hozzállásuk" - utalt Siha Zsolt vezetőedző arra, hogy a kerettel több fiatal játékos is közösen végzi a munkát. A SZEOL SC az első felkészülési mérkőzését jövő szerdán, a Csongrád ellen játssza, összesen nyolc találkozóval készülnek Grünvald Attiláék az első bajnokiig.

A SZEOL SC felkészülési programja

július 12., szerda 17.00 SZEOL SC - Csongrád (Felső Tisza-parti stadion) július 15., szombat Mórahalom - SZEOL SC július 19., szerda 18.00 Tiszakécske - SZEOL SC július 22., szombat 10.00 Makó - SZEOL SC július 26., szerda 18.00 Bácska-Szabadka - SZEOL SC július 29., szombat 17.00 Kecskemét - SZEOL SC augusztus 2., szerda 17.00 SZEOL SC - Méhkerék (Felső Tisza-parti stadion) augusztus 5., szombat SZVSE - SZEOL SC (SZVSE-pálya)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.