Sport

Labdarúgás: kikapott első felkészülési mérkőzésén a Makó

Labdarúgás: kikapott első felkészülési mérkőzésén a Makó

2017. július 12., szerda
Labdarúgás: kikapott első felkészülési mérkőzésén a Makó
labdarugas_foci_futball_gs

A friss NB III-as makóiak a Méhkerék ellen szenvedtek 3-1-s vereséget első felkészülési mérkőzésükön.

Épp hogy elkezdte a felkészülést a Makói FC a harmadosztályú bajnokságra, máris edzőmérkőzést vívott. Méhes Tibor csapatához az a Méhkerék látogatott, amely tavaly még maga is a harmadik vonalban szerepelt. Ahogy a makói vezetőedző elmondta, talán kissé korai volt még ez a mérkőzés, hiszen csak hétfőn kezdte meg a teljes keret a közös munkát, ráadásul ezen a mérkőzésen is több próbázó lehetőséget kapott a bizonyításra, várható még változás a keretben.

Paulik, Rabóczki, Arnóczki, Balázs, Csupics, Göncő

és

Verebélyi

is úgy lépett pályára szerda délután makói színekben, hogy egyelőre nincs szerződésük a klubbal. Az első félidőben három gól született, hazai részről Pálóczki volt eredményes, míg a vendég oldalról Komlósi és Nagy vették be Garamvölgyi kapuját. A második negyvenöt percben Komlósi másodszor is betalált, beállítva ezzel a 3-1-s végeredményt. A Makó szombaton ismét felkészülési mérkőzést játszik, délelőtt tíz órától a Mezőhegyest fogadják hazai pályán és az is biztos, hogy Méhes Tiborral folytatják a felkészülést. A makói vezetőedző cáfolta a héten felröppent pletykákat, miszerint nem irányíthatja a csapatot a harmadosztályban megfelelő papírok híján.

Felkészülési mérkőzés

Makói FC – Méhkeréki SE (1-2) 1-3

Makó, felkészülési mérkőzés.

Makó 1. félidő:

Garamvölgyi - Balázs E., Sirokmán, Paulik, Tóth, Varga R., Szil, Arnóczki, Pálóczki, Rabóczki, Babolek.

Makó 2. félidő:

Verebélyi - Palotás, Paulik, Sirokmán, Horváth, Szil, Csupics, Bertus, Varga R. (Cevez), Vajna, Göncő. Edző: Méhes Tibor.

A makói gólszerző:

Pálóczki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.