Labdarúgás: kikapott első felkészülési mérkőzésén a Makó

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

labdarugas_foci_futball_gs

A friss NB III-as makóiak a Méhkerék ellen szenvedtek 3-1-s vereséget első felkészülési mérkőzésükön.

Épp hogy elkezdte a felkészülést a Makói FC a harmadosztályú bajnokságra, máris edzőmérkőzést vívott. Méhes Tibor csapatához az a Méhkerék látogatott, amely tavaly még maga is a harmadik vonalban szerepelt. Ahogy a makói vezetőedző elmondta, talán kissé korai volt még ez a mérkőzés, hiszen csak hétfőn kezdte meg a teljes keret a közös munkát, ráadásul ezen a mérkőzésen is több próbázó lehetőséget kapott a bizonyításra, várható még változás a keretben. Paulik, Rabóczki, Arnóczki, Balázs, Csupics, Göncő és Verebélyi is úgy lépett pályára szerda délután makói színekben, hogy egyelőre nincs szerződésük a klubbal. Az első félidőben három gól született, hazai részről Pálóczki volt eredményes, míg a vendég oldalról Komlósi és Nagy vették be Garamvölgyi kapuját. A második negyvenöt percben Komlósi másodszor is betalált, beállítva ezzel a 3-1-s végeredményt. A Makó szombaton ismét felkészülési mérkőzést játszik, délelőtt tíz órától a Mezőhegyest fogadják hazai pályán és az is biztos, hogy Méhes Tiborral folytatják a felkészülést. A makói vezetőedző cáfolta a héten felröppent pletykákat, miszerint nem irányíthatja a csapatot a harmadosztályban megfelelő papírok híján.

Felkészülési mérkőzés

Makói FC – Méhkeréki SE (1-2) 1-3
Makó, felkészülési mérkőzés.
Makó 1. félidő: Garamvölgyi – Balázs E., Sirokmán, Paulik, Tóth, Varga R., Szil, Arnóczki, Pálóczki, Rabóczki, Babolek.
Makó 2. félidő: Verebélyi – Palotás, Paulik, Sirokmán, Horváth, Szil, Csupics, Bertus, Varga R. (Cevez), Vajna, Göncő. Edző: Méhes Tibor.
A makói gólszerző: Pálóczki.

Előző sztori

Természetes módon konzerválódott emberi agyakat és szívet tanulmányoznak spanyol kutatók

Következő sztori

Labdarúgás: angol csapatot vert a Szeged-Grosics