Sport

Labdarúgás: egy gól döntött a HFC-Makó felkészülési mérkőzésen

Labdarúgás: egy gól döntött a HFC-Makó felkészülési mérkőzésen

2017. július 26., szerda
Labdarúgás: egy gól döntött a HFC-Makó felkészülési mérkőzésen
szs_labdarugas_futball_foci

Lipták góljával 1-0-ra legyőzte megyei riválisát a Makó Hódmezővásárhelyen.

Érdekes találkozót rendeztek Hódmezővásárhelyen szerda délután, ugyanis a héten elkészítették az NB III Közép csoportjának sorsolását, ahol kiderült, hogy a Hódmezővásárhelyi FC és a Makói FC már a bajnokság második fordulójában egymásnak feszülhet. Nos, a sors úgy hozta, hogy már a bajnokság előtt is összecsaphatnak, ugyanis felkészülési mérkőzésre látogattak a hagymavárosiak Vásárhelyre. A találkozó nem hozott gólzáport, egyetlen találat döntött: Lipták góljával 1-0-ra nyerte meg a találkozót a Makó. A HFC újabb megyei rivális ellen folytatja a felkészülést, szombaton a Mórahalom ellen játszanak, míg a Makó az UTA Arad csapatát fogadja szombat délelőtt felkészülési mérkőzésen.

Felkészülési mérkőzés

Hódmezővásárhelyi FC - Makói FC 0-1

HFC:

Bordás - Tóth J., Huszár, Pataki, Mezei, Proszler, Marton, Kormányos, Máté, Laczkó, Faggyas. Csere: Szatmári (kapus), Végh, Szabó M., Szabó D., Kökény, Bartyik.

Vezetőedző:

Major László.

Makó:

Garamvölgyi - Rakonczai, Sirokmán, Takács, István, Varga, Paulik, Széll, Bánóczki, Gémes, Vajna. Csere: Verebélyi (kapus), Csupics, Lipták, Szil, Balogh, Gilinger, Patai.

Edző:

Méhes Tibor.

Gól:

Lipták

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.