Sport

Labdarúgás: a Szent Mihály nyerte a Marika-kupát + FOTÓK

Labdarúgás: a Szent Mihály nyerte a Marika-kupát + FOTÓK

2017. július 31., hétfő
Labdarúgás: a Szent Mihály nyerte a Marika-kupát + FOTÓK
marika-kupa_mj 066

A 48. alkalommal megrendezett Marika-kupán a tornát hibátlan mérleggel záró Szent Mihály diadalmaskodott.

A 30 perces körmérkőzésekkel lebonyolított tornán öt csapat vett részt, a Marika-kupán ezúttal Gyálarét adott otthont. A körmeccseket követően a Szent Mihály jött ki győztesen, amely mind a négy ellenfelét le tudta győzni, a Horgos egy vereséggel csúszott le a dobogó tetejéről, míg a Gyálarét végzett a harmadik helyen. A 48. alkalommal megrendezett kupa méltó volt a Marika-kupához és annak hagyományaihoz, a szervezők pedig a jövőben egy vándorkupát készítenek, amelyre mind a 48 eddigi győztes neve felkerül, így az aktuális győztes ezt is hazaviheti évről-évre, így Magyarország egyik legnagyobb múltú amatőr kupája tovább ápolja hagyományait.

A 48. Marika-kupa végeredménye

1. Szent Mihály 12 pont 2. Horgos 9 pont 3. Gyálarét 6 pont 4. Móravárosi Kinizsi 3 pont 5. Alsóváros-Kecskés Szabadidősport Egyesület

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.