Kigyulladt egy traktor Zsombón

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négy tűzoltás mellett csütörtökön tovább folyt a viharkárok felszámolása is – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Csütörtökön reggel, kevéssel fél nyolc előtt az 55. számú főúton, a szegedi repülőtér mellett több személygépkocsi ütközött. A balesetben egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett, ketten súlyosan megsérültek, egy gyermek könnyű sérülésekkel vészelte át a balesetet.

Zsombón egy traktor motortere gyulladt ki. A helyszínre két szegedi hivatásos tűzoltó egység érkezett, a tüzet percek alatt megfékezték, személyi sérülés nem történt.

A délutáni órákig Domaszék közelében, Csengele térségében és Ruzsán is égett a száraz aljnövényzet. A tüzeket a hivatásos egységek az önkéntes tűzoltókkal együttműködve oltották el.

Még csütörtökön is adtak munkát a hét eleji vihar következtében leszakadt ágak a hódmezővásárhelyi és a szegedi tűzoltóknak: összesen 11 alkalommal kellett beavatkozniuk leszakadt nagyméretű fák eltávolítása céljából.

Default thumbnail
Előző sztori

Orbán: a mezőgazdasághoz kötődő ipari beruházások kiemelt figyelmet élveznek

Default thumbnail
Következő sztori

Robogók százezrei futnak kötelező biztosítás nélkül a hazai utakon a biztosítási alkuszok szerint

Legutóbbi hasonló cikkek