Egyház

Huszadik alkalommal táboroztak együtt a kisteleki hittanosok

Huszadik alkalommal táboroztak együtt a kisteleki hittanosok

2017. július 17., hétfő
Huszadik alkalommal táboroztak együtt a kisteleki hittanosok
hittantabor_opusztaszer

A nyáron közel száz diák vesz részt a három hittanos táborban, az idei első tábort alsó tagozatos diákoknak szervezték meg Ópusztaszeren, a Magyarok Nagyasszonya templom melletti Szeri Katolikus Ifjúsági Szállónál - írja a kistelekjaras.hu.

Ópusztaszeren, a Magyarok Nagyasszonya templom melletti Szeri Katolikus Ifjúsági Szállónál táboroztak július első hetén a Kisteleki Általános Iskola alsó tagozatos hittanos diákjai - közölte a

kistelekjaras.hu

. Mint mindig, ezúttal is

Harmat József

hitoktató szervezte meg a tábort, immár huszadik alkalommal. Ezúttal 32-en jöttek el táborozni Ópusztaszerre, a feladatoknál felső tagozatos és középiskolás diákok is segédkeztek. A szálló árnyékos udvara ideális helyszíne volt a pihenésnek, sorversenyeknek, a garázsban sorra készültek az egyedi festésű kis keresztek, de új énekek megtanulása is hozománya volt a tábornak. Ezen kívül még két tábort szerveznek a nyárra a felső tagozatos tanulóknak, összesen 72 gyereknek, tehát közel száz diák vesz részt a három hittanos táborban – tudtuk meg Harmat Józseftől. Reméljük, hogy megerősödnek a gyerekek ebben a keresztény közösségben - mondta. A legidősebb résztvevő már több mint tíz éve táborozik a hittanosokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.