Közélet

Hőség - Két megyében harmadfokúra emelték a figyelmeztetést

Hőség - Két megyében harmadfokúra emelték a figyelmeztetést

2017. július 10., hétfő
Hőség - Két megyében harmadfokúra emelték a figyelmeztetést
hoseg003kf

Békés és Csongrád megyében a legmagasabb szintre, harmadfokúra emelte a hőség miatt kiadott figyelmeztetését az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn.

Az előrejelzés szerint a hőmérséklet délután 31 és 37 fok között valószínű. Késő estére 25 és 32 fok közé csökken a hőmérséklet. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Borsod-Abaúj-Zemplén megye kivételével az egész országra kiadták a hőség miatti figyelmeztetést. Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyében másodfokú, a többi megyében elsőfokú a figyelmeztetés. Emellett, főként délutántól számos megyében heves zivatarra és felhőszakadásra is figyelmeztetnek. Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Fejér, Komárom-Esztergom és Tolna megyére a heves zivatarok veszélye miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.