Gyurcsány embereiből építkezik Botka László

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

botka_laszlo_blogstar

Ismerős arcokat látni Botka László árnyékkormányában: a Gyurcsány-kormány minisztereire és államtitkáraira támaszkodik az MSZP miniszterelnök-jelöltje az Európa Kávézó blog szerint.

Leszámolni a 2010 előtti korszakkal – így kezdte kormányfő-jelölti tevékenységét Botka László, ám sokadik alkalommal is bebizonyosodik, hogy Szeged polgármestere nem tud kilépni Gyurcsány Ferenc árnyékából. Az MSZP által nem cáfolt hírek szerint Botka mégse határolódik el a 2010 előtti világtól.

“Ha Botka megtagadja a 2010 előtti kormányzást – amikor amúgy képviselő és megyei elnök is volt -, akkor hogyan lehet nála árnyékkormány miniszterjelöltje Hiller István, Ujhelyi István, Korózs Lajos és Gőgös Zoltán?” – írja az Európa Kávézó blog.

A baloldal megújítása továbbra is a régi arcok újrafelhasználásával történik, ugyanis a fent említett politikusok mind tisztségviselők voltak Gyurcsány kormányában, ami felveti a kérdést, hogy miért épít rájuk Botka László, ha Gyurcsány Ferenc vállalhatatlan számára?

“A világ vicce lenne, ha Botka hivatalosan bejelentené ezt a névsort, hiszen az általa megtagadott Gyurcsány-kormányra támaszkodna – és nagyon hamar kinevetnék újabb következetlenségéért…” – fogalmaz az Európa Kávézó.

Előző sztori

Az Alkotmánybíróság alkotmányos mulasztást állapított meg az egyszázalékos egyházi felajánlásokkal kapcsolatban

Következő sztori

Glazed Eyes – koncertklippel jelentkezett a Dungaree