/

Glazed Eyes – koncertklippel jelentkezett a Dungaree

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

dungaree-glazed_eyes

A fővárosi Robot klubban adott koncertjét örökíti meg a Dungaree legújabb videója, a Glazed Eyes a harmadik dal, amely klipet kapott a Bipolar World-ről, a zenekar debütáló albumáról.

“A nemrég újonnan nyílt budapesti Robot klubban koncerteztünk június 8-án és már a visszajelzések alapján láttuk, hogy ez egy igen jó koncertnek ígérkezik. Tervben volt egy koncertes videó, így adta magát a dolog, hogy ide hívjunk videósokat, így kereste fel a managerünk Győri Bencét, akivel ő már többször is dolgozott és dolgozik is jelenleg. Az eredmény magáért beszél, egy vér profi klipet csináltak nekünk a Glazed Eyes-re” – tudtuk meg a zenekartól. A koncert valóban sikeresnek bizonyult, a fellépést a Dungaree által tisztelt zenészek is végignézték, a bulit követően pedig gratuláltak a szegedi bandának, amit komoly elismerésként élt meg a zenekar.

A Glazed Eyes a csapat harmadik videója, a Climb Out Of The River és a Status Quo után ezúttal az élő zene hangulatát tárja a néző elé a klip. Maga dal abban a tekintetben kiemelkedik a Bipolar World címre keresztelt nagylemezről, hogy a zenekar megnyerte vele szeptemberi Petőfi rádiós hónap dala versenyt, valamint Lukács László jóvoltából különleges feldogozást is kapott már.

https://www.youtube.com/watch?v=u5cJ40gicqc

A teljes Bipolar World album

A Glazed Eyes-t a Dungaree többi kiváló szerzeményével együtt élőben legközelebb augusztus 13-án az SZTE BTK Gólyatáborában lehet meghallgatni az Öthalmi Diáklakásokban, de augusztus folyamán a zenekar fellép az oromi Malomfesztiválon 17-én, az A38 Hajó teraszán 23-án, valamint a Szegedi Ifjúsági Napokon is.

További infók a koncertekről és a bandáról a Facebook oldalukon találhatóak, ITT.

Előző sztori

Gyurcsány embereiből építkezik Botka László

Következő sztori

Folytatódik a mobil kormányablak megyei körútja