Közélet

Georg Spöttlével indul a SZEGEDma Klub július 27-én

Georg Spöttlével indul a SZEGEDma Klub július 27-én

2017. július 24., hétfő
Georg Spöttlével indul a SZEGEDma Klub július 27-én
george_spottle02_gs

A Déli Szó hetilap és a SZEGEDma.hu hírportál kiadója július 27-étől új közéleti rendezvénysorozatot indít SZEGEDma Klub címen.

A SZEGEDma Klub estjein Szeged és Magyarország mindennapjait érintő, közérdekű témákról tabuk nélkül beszélgetünk majd vendégeinkkel. Az első alkalommal 2017. július 27-én (csütörtökön) 18 órakor várjuk a Bistorant rendezvénytermébe (Szeged, Kelemen László u. 7.) az érdeklődő közönséget. Vendégünk

Georg Spöttle

biztonságpolitikai szakértő, akit a migráció által okozott kihívásokról, Brüsszel bevándorláspolitikájáról, az Európai Unió egyes országainak mozgásteréről és tervezett intézkedéseiről, valamint a hazai és a nemzetközi biztonságpolitika legégetőbb problémáiról kérdezünk. A beszélgetőpartner

Csúri Ákos

, a Blogstar.hu alapítója lesz. Az országosan ismert és elismert újságírót szegedi kötődése mellett a SZEGEDma.hu és a Blogstar.hu közötti szoros szakmai együttműködés okán kértük fel az estek állandó házigazdájának.

Jöjjön el ön is a SZEGEDma Klub első estjére, egy érdekes beszélgetésre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.