/

Felvonultak a néptáncosok + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

neptancfeszt031kf

Megkezdődött a Martin György Néptáncfesztivál. Pénteken és szombaton a belépés a folklórestekre ingyenes, de jegyigényléshez kötött.

Két év után újból megtartották az országos ismert néptáncfesztivált. Pénteken fél 6-tól a Széchenyi térről vonultak táncmenetben a résztvevők a Dugonics térre, a megnyitó helyszínére. A jubileum alkalmából újítanak a Martin György Néptáncfesztiválon, az ifjúsági korosztályt várják, mert „bennük megvan a kellő erő, de nem rutinból csinálják, mint az idősek”. Két folklór estet tartanak a Kisszínházban, egyet pénteken este 8 órától, egy másikat pedig szombaton hét órától. A belépés ingyenes, de jegyet igényelni kell az IH Rendezvényközpontban.

A rendezvényen részt vesz a szegedi Délikert Táncegyüttes, a szentesi Jövőnkért, a Szeged Táncegyüttes, a Debreceni Népi Együttes Pulykakakas csoportja, a jászberényi Jártató Ifjúsági Táncegyüttes, a Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Ifjúsági Csoportja, a deszki-szegedi Tiszavirág Néptáncegyüttes. A talpalávalót a szabadkai Juhász zenekar húzza.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Előzetesben két, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított szolnoki férfi

Default thumbnail
Következő sztori

Botka megfenyegette az MSZP-seket Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek