Közélet

Balesetmegelőzési értekezlet Szegeden

Balesetmegelőzési értekezlet Szegeden

2017. július 1., szombat
Balesetmegelőzési értekezlet Szegeden
rendor_ertekezlet

Első féléves értekezletét tartotta a Szegedi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága, amelyen a közlekedésben érintett társszervek vezetői, szakemberei és a civil szervezetek is részt vettek - írja a police.hu.

Az értekezleten

Virágné Nagy Angelika

r. őrnagy beszélt személyi sérüléses balesetek alakulásáról, amely csökkenő tendenciát mutat. Szó esett a most zárult „Iskola Rendőre” programról is. A kampány koordinátora,

Mucsiné Szabolcski Ágnes

r. százados elmondta, hogy a végrehajtott feladatok során a társszervekkel példamutató volt az együttműködés. A megbeszélésen a résztvevők megvitatták a következő tanévre vonatkozó terveket, illetve az aktuális balesetmegelőzési témákról is szó esett. Az értekezlet végén a tanév során kiemelkedő munkájáért Iskola Rendőre emblémával díszített üvegdíszt vehetett át:

Pőcze Tünde

c. r. őrnagy, Mórahalom Rendőrőrs

Kőhegyi Ágnes

r. főtörzszászlós, Sándorfalvi Rendőrőrs

Krébesz Attila

r. főtörzsőrmester, Belvárosi Rendőrőrs

Tóth Gábor

r. főtörzsőrmester, Tarjáni Rendőrőrs munkatársa. A balesetmegelőzési rendezvényeken való aktív részvételért a Városi Balesetmegelőzési Bizottság emblémájával díszített üvegdísszel díjazták

Márk Tamást

, az Újszegedi Polgárőr Egyesület szolgálatirányítóját és

Csőke Zsoltot

, a Belvárosi Polgárőr Egyesület elnökét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.