Közélet

A Jobbik szerint a Fidesz már retteg tőlük

A Jobbik szerint a Fidesz már retteg tőlük

2017. július 15., szombat
A Jobbik szerint a Fidesz már retteg tőlük

A szombaton hatályba lépett fideszes plakáttörvény rávilágít arra, hogy a jövő évi választás közeledtével a Fidesz már nem fél, hanem retteg a Jobbiktól - mondta Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A szóvivő szerint a három és fél hónappal ezelőtt indított plakátkampány sikerét mutatja, hogy "

Orbán Viktor

betiltotta" azt, hiszen a plakáttörvény rendkívül szigorúan szankcionálja, ha a Jobbik a plakátokon "kimondja az igazságot". A jogszabály miatt a kampány szombaton véget ért, a párt felbontotta a plakátcégekkel kötött szerződéseket - jelentette be

Jakab Péter

a sajtótájékoztatón, amelynek videóját a párt eljuttatta az MTI-hez. A harcot nem fogják feladni, standolással, szórólapokkal, utcafórumokkal és interneten fogják eljuttatni üzeneteiket a választókhoz - tette hozzá. Az a miniszterelnök, aki valós problémák, vagyis a bérek, a nyugdíjak, az egészségügy helyzete helyett plakátokkal harcol és álproblémákat gyárt, alkalmatlan az ország vezetésére, annak távoznia kell - vélekedett a szóvivő.

Fidesz: a Jobbik továbbra is harcol Simicska pénzéért

A Fidesz szerint a Jobbik továbbra is harcol

Simicska Lajos

pénzéért, és folyamatosan támadja azt a törvényt, amely tiszta vizet önt a pohárba, mert megtiltja, hogy az adófizetők pénzéből élő szervezeteket átláthatatlan módon, milliárdosok finanszírozzák. A Fidesz szombaton MTI-hez eljuttatott reagálásában úgy fogalmazott, "a Jobbik ma fájó szívvel jelentette be, hogy kénytelenek voltak véget vetni a Simicska által finanszírozott plakátkampányuknak, azonban a Jobbik-Simicska korrupcióra most sem adtak magyarázatot". Közölték, a legnagyobb korrupció Magyarországon, hogy a milliárdos Simicska Lajos megvette és burkoltan pénzeli a Jobbikot. Simicska három és fél hónapon keresztül irreálisan alacsony áron adott plakáthelyeket a Jobbiknak - a pártot több százmillióval támogatva -, ami felveti az áfacsalás és a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.