Tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több mint tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy montenegrói férfi személyautójának pótkerekében Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy belépésre jelentkező montenegrói férfi járművének tételes ellenőrizése mellett döntöttek, ezért megkérték, hogy álljon autójával a vizsgálócsarnokba.

A kérés hallatán a sofőr idegesen kezdett viselkedni, sőt a pénzügyőrök utasításának, hogy a csomagtér ajtajára gyárilag felszerelt pótkerék burkolatát távolítsa el, sem akart rögtön eleget tenni. A pótkerékben a pénzügyőrök több mint 10 kilogramm kábítószergyanús anyagot – feltehetően marihuánát – találtak – közölte az alezredes.

A NAV munkatársai a 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit átadták a rendőrségnek. A pénzügyőrök Röszkén június eleje óta többször találtak nagy mennyiségű marihuánát.

Default thumbnail
Előző sztori

Medián: javítani tudott a Fidesz

Default thumbnail
Következő sztori

Száztizennyolcan vehetik át doktori oklevelüket a Szegedi Tudományegyetemen

Legutóbbi hasonló cikkek