Közélet

Tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

2017. június 29., csütörtök
Tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Több mint tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy montenegrói férfi személyautójának pótkerekében Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva

, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy belépésre jelentkező montenegrói férfi járművének tételes ellenőrizése mellett döntöttek, ezért megkérték, hogy álljon autójával a vizsgálócsarnokba. A kérés hallatán a sofőr idegesen kezdett viselkedni, sőt a pénzügyőrök utasításának, hogy a csomagtér ajtajára gyárilag felszerelt pótkerék burkolatát távolítsa el, sem akart rögtön eleget tenni. A pótkerékben a pénzügyőrök több mint 10 kilogramm kábítószergyanús anyagot - feltehetően marihuánát - találtak - közölte az alezredes. A NAV munkatársai a 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit átadták a rendőrségnek. A pénzügyőrök Röszkén június eleje óta többször találtak nagy mennyiségű marihuánát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.