Süti, keksz és egy „kis” kábítószer a csomagban

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint egy kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy montenegrói utasnál Röszkén. A kábítószert, valamint az utast feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

A NAV munkatársai egy szerb autóbuszt és utasait ellenőrizték Röszkén. Valamennyi utas úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal.

A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, majd felnyitották a rakodóteret, hogy áttekintsék a csomagokat. Az egyik utazótáskából különösen erős, jellegzetes szag csapta meg a vizsgálók orrát, ezért megkérték az utasokat, hogy mindenki a saját csomagját megfogva menjen a vizsgálócsarnokba, tételes vizsgálatra. Mindenki eleget tett a kérésnek, kivéve egy montenegrói állampolgárságú férfit, akinek nevével ellátott táskája ottmaradt a busz rakodóterében és a pénzügyőrök külön kérésére sem volt hajlandó együttműködni. A férfi különös viselkedésének okára hamar fény derült, mert a táskában lévő süteményes, kekszes dobozokból, 82 csomag, több mint egy kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

A NAV munkatársai a 3 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Előző sztori

Rászorulók kaptak mézet és gombát

Default thumbnail
Következő sztori

Eltévedt turistákon segítettek a rendőrök Mártélyon

Legutóbbi hasonló cikkek