Kultúra

Papucs-szépségversenyt hirdet a szegedi múzeum

Papucs-szépségversenyt hirdet a szegedi múzeum

2017. június 6., kedd
Papucs-szépségversenyt hirdet a szegedi múzeum
papucs6

Papucs-szépségversenyt indít a szegedi Móra Ferenc Múzeum: szegedi papucsáról készült fotóval indulhat bárki a versenyen. Az indulók közül szakmai zsűri választja majd ki a legszebb papucsokat, akik bemutatkozási lehetőséget is kapnak az idei szegedi Múzeumok Éjszakáján.

Papucsok indulhatnak a Móra Ferenc Múzeum szépségversenyén: a legszebb szegedi papucsot keresi az intézmény a jelenleg is látható „Páratlanok – A szegedi papucs” című kiállítás kapcsán. A versenyre bárki nevezhet a szegedi papucsáról készült fotóval, melyek közül egy szakértő zsűri választja majd ki a nyerteseket. A szépségversenyre június 18-ig várják a jelentkezéseket e-mailben, a moraferenc.muzeum@gmail.com címre. Az indulóknak egy fotót kell küldeniük papucsukról, illetve a papucs korát és megszerzésének történetét is várják a szervezők. A beérkezett fotókból kamarakiállítás készül a Múzeumok Éjszakájára, ahol a nyertesek a színpadon is bemutathatják papucsukat a nagyközönségnek. A szépségverseny további részletei

a Móra Ferenc Múzeum weboldalán

keresztül érhetőek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.