Lufiengedéssel búcsúztak a frissen végzett jogászok + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ajtk_vegzosok_lufieregetes013kf

Az égbe szálló lufikkal ünnepeltek az SZTE ÁJTK frissen lediplomázott hallgatói. Az újdonsült doktorok hagyományteremtő szándékkal színesítették be Szeged egét.

Közösen ünnepeltek péntek este a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói a félév végével búcsúzó végzett jogászokkal. “Az SZTE doktori képzései közül az ÁJTK az egyetlen, ahol – a bankettet és a diplomaosztót leszámítva – nincs hagyományos záróvizsga utáni közös ünneplés, és a 2017-ben végzett évfolyam az első,a mely erőt érzett magában ahhoz, hogy elindítson egy ilyen hagyományt” – mondta hírportálunknak Szilvási Tamás frissen lediplomázott jogász, aki Horváth Dorinával közösen szervezte meg a búcsúztatót. A szervezők nem titkolt célja, hogy a szimbolikus búcsúzással egy hosszú távon rögzülő szokást hozzanak létre a jogászok között.

A még a karon tanuló hallgatókkal a Lófarán gyűltek össze a végzettek, majd pár mondatos búcsúzás után a magasba engedték a lufikat, látványosan zárva le az emlékezetes fél évtizedet, melyet együtt töltöttek el az ÁJTK-n. A lufik szabadjára engedése után a jogászok a Fröccskocsmában koccintottak a sikeres diplomaszerzésre.

no images were found

Előző sztori

Hétvégi programajánló: Tisacra, gyermekfesztivál, éjszaka a Vadasparkban

Következő sztori

Novák: a fiatalok teljesítménye mögött mindig ott van az őket segítő szakember