Sport

Labdarúgás: szép emlékekkel távozik a Szeged 2011-től Mészáros Márk

Labdarúgás: szép emlékekkel távozik a Szeged 2011-től Mészáros Márk

2017. június 30., péntek
Labdarúgás: szép emlékekkel távozik a Szeged 2011-től Mészáros Márk
szeged_2011_csakvar29_gs

Új kihívások elé néz Mészáros Márk, aki az elmúlt három szezont a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál töltötte. A hátvéd a szintén NB II-es Békéscsabánál folytatja pályafutását, ahol már felkészülési mérkőzésen be is mutatkozhatott.

Az NB III-as Nyírbátori FC-től érkezett 2014 nyarán a Szeged 2011-Grosics Akadémiához az újpesti nevelésű

Mészáros Márk

. A balhátvéd három szezon után hagyja el a klubot és a 2017/2018-as idényt már a Békéscsaba színeiben kezdi meg. „Amikor Szegedre kerültem, még egy viszonylag kiforratlan gárdához érkeztem. Azt gondolom, három év alatt sikerült egy nagyon stabil csapattá fejlődnünk, amely ellen nagyon kellemetlen futballozni. A mögöttünk hagyott szezonban mi kaptuk a legkevesebb, ami védőként külön öröm számomra, összességében szép emlékekkel távozom a klubtól” – mondta portálunknak Mészáros Márk. A hátvéd szerdán már bemutatkozhatott új csapatában, ahol a Békéscsaba 3-2-re győzte le az NB I-be frissen feljutott Balmazújvárost felkészülési mérkőzésen. „Nagyon erős a Békéscsaba kerete, szinte minden posztra van legalább két azonos erősségű játékos, így mindenkiben megvan az az egészséges versenyszellem az edzéseken is. Mindenki odateszi magát, hogy meggyőzze a szakmai stábot arról, hogy a kezdőben a helye. Nagyon hosszú bajnokság elé nézünk, amely az előző évhez hasonlónak nagyon kiegyenlített lesz, a szezon végén biztosan lesz négy-öt olyan gárda, amely a feljutásért küzdhet majd, mi pedig szeretnénk ezek között a csapatok között lenni” – tette hozzá Mészáros Márk. Az elmúlt időszakban két műtéten is átesett a balhátvéd, de most már teljesen egészséges és előre tekint. Elárulta azt is, hogy néhány héttel a mögöttünk hagyott bajnokság vége előtt szóban megállapodtak a Szeged-Grosics vezetésével a közös folytatásról, ám ez végül különböző okok miatt meghiúsult, ezután érkezett a csabaiak ajánlata. Mészáros Márk 85 tétmérkőzésen szerepelt a Szeged 2011-Grosics Akadémia színeiben, amelyeken négy gólt szerzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.