Sport

Labdarúgás: nagy vereségbe szaladt bele a SZEOL a Dorog otthonában

Labdarúgás: nagy vereségbe szaladt bele a SZEOL a Dorog otthonában

2017. június 4., vasárnap
Labdarúgás: nagy vereségbe szaladt bele a SZEOL a Dorog otthonában
szeol-kozarmisleny015kf

Hatszor is bevette a Dorog a SZEOL SC kapuját, amely így nagy vereséggel búcsúzott a másodosztálytól.

A másodosztálytól búcsúzó SZEOL SC szebb befejezésben reménykedett, ám a Dorog esélyt sem hagyott nekik a Merkantil Bank Liga záró fordulójában. Németh Szabolcs együttese nagyon meggyőző játékkal rukkolt elő, a 23. percben Szedlár Zoltán találatával meg is szerezte a vezetést, majd szűk tíz perccel később a dorogi játékos duplázni tudott. Az első félidő hajrájában Füredi és Medgyes is bevette Liendler kapuját így négygólos dorogi előnnyel fordulhattak a csapatok a második játékrészre. A második félidőben sokáig nem született gól, ám a 78. percben Vígh Ádám megtörte ezt a csendet és megszerezte a Dorog ötödik gólját. A kegyelemdöfést Simon Attila vitte be a 86. percben, így féltucat góllal búcsúztatta a másodosztálytól a SZEOL SC-t és elköszönő vezetőedzőjét a 8. helyen záró Dorog.

Labdarúgó NB II. 38. forduló

Dorogi FC - SZEOL SC 6-0 (4-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion. Vezette: Berényi Tamás (Horváth Zoltán, Máyer Gábor).

Dorog:

Demjén - Füredi, Koronczai, Csató, Medgyes, Tóth M. (Vígh, 70'), Mészáros, Szedlár (Ungvári, 81'), Bora (Hartyán, 58'), Kővári, Simon.

Vezetőedző:

Németh Szabolcs.

SZEOL:

Leindler (Siska, 81') - Nagy R., Grünwald, Búrány, Mihály, Péter (Kiss, 81'), Mendebaba (Kéri, 64'), Buzási, Harsányi, Vágó, Ikonomou.

Vezetőedző:

Zoran Kuntic.

Gól:

Szedlár, (23', 32') Füredi (42'), Medgyes (46'), Vígh (78'), Simon (86')

Sárga lap:

Ikonomou (41'), Buzási (59') Zoran Kuntic:

"Tudtuk hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen a Dorognak fontos volta három pont megszerzése, hogy minél előrébb végezzen a tabellán. Nem játszottunk jól, de nem is volt könnyű felkészülnünk erre a meccsre, hiszen a játékosok is tudják, hogy a következő szezont már nem velem kezdik meg, így hiába dolgoztunk keményen tavasszal, nem sikerült szépen zárni a bajnokságot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.