Közélet

Kothencz János összeszedte választókerületében a veszélyes hulladékot

Kothencz János összeszedte választókerületében a veszélyes hulladékot

2017. június 12., hétfő
Kothencz János összeszedte választókerületében a veszélyes hulladékot
cof

A tarjáni 15. számú egyéni választókerület önkormányzati képviselője, Kothencz János megelégelte a városrésze szerte illegálisan kidobált veszélyes hulladékok okozta helyzetet.

Barátaival összefogásban a kerület teljes területén egy délután alatt összegyűjtötte és teherautóra rakta az összes illegálisan kidobott lomot, hulladékot, amelyek között nem egy veszélyes hulladéknak minősülő darab volt.

cof

A lakosok közül - látva a képviselő ténykedését -, többen is csatlakoztak hozzá.

Kothencz János

kérdésünkre elmondta, innentől kezdve minden hónapban egy alkalommal személyesen fog körbe járni ez ügyben, és minden egyes veszélyes hulladékot saját kezűleg távolít el, ha kell. Az önkéntes akcióra természetesen rendszeresen meghívja majd a lakosságot is. A képviselő külön-külön felkeresi azokat, akikről tudni lehet, hogy egy-egy veszélyes hulladék gazdái voltak, őket megkülönböztetett figyelemmel fogja invitálni ugyanezen veszélyes hulladékok összegyűjtésére és eltávolítására. Kothencz János portálunknak úgy nyilatkozott, hogy mindenki személyes érdekévé kell tenni a saját környezete iránti felelős magatartást. Az önkéntes akció tehát ezen túl minden hónapban egy alkalommal megvalósul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.