Kósa: az MSZP kilóra megvehető

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kósa Lajos

Az ellenzék a plakáttörvény elutasításával a rendszerszintű korrupció pártjára állt, várja az oligarchák adományait, az MSZP pedig “kilóra megvehető” – jelentette ki Kósa Lajos szerdán a TV2 Mokka című műsorában.

Ezzel szemben a Fidesz meg szeretné változtatni azt a rendszert, hogy milliárdosok és spekulánsok pártokat vesznek maguknak Magyarországon – közölte a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője. Azt mondta: nem tudja megjósolni, pénteken átmegy-e a törvény, amit egyszer már elutasított az Országgyűlés, ugyanis első alkalommal is az történt, hogy az MSZP a saját módosító csomagját szavazta le.

Felidézte, hogy miközben az összes ellenzéki párt tomboló korrupcióról beszél, kiállnak egy olyan törvény ellen, amely éppen a pártok illegális támogatását kívánja megakadályozni. Vagyis kiállnak a nyílt korrupció mellett – tette hozzá.

Példaként említette, hogy miközben az LMP 12 millió forintot fizetett 150 plakáthelyért, a Jobbik 3600 plakátot kapott 24 millió forintért. Vagyis Simicska Lajos a Jobbikor már “kilóra megvette” – mondta Kósa Lajos.

Előző sztori

Eljött Botka világa – bárki hátába belevágható a kés?

Következő sztori

Óriásit növekedett a szálláskereső piac: előnyben az online összehasonlító oldalak