Bulvár

Készpénzt és ékszereket lopott a balástyai tolvaj

Készpénzt és ékszereket lopott a balástyai tolvaj

2017. június 23., péntek
Készpénzt és ékszereket lopott a balástyai tolvaj
biro_birosag_per_itelet

A Kisteleki Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 37 éves férfival szemben, aki egy családi házból készpénzt, ékszereket és étkezési utalványt tulajdonított el Balástyán.

A gyanúsított április 26-án a konyhaablak befeszítésével jutott be a balástyai ingatlanba. A feltételezett elkövető aranyékszerekkel, készpénzzel, valamint több étkezési utalvánnyal távozott a helyszínről. A nyomozás megállapította, hogy a 37 éves balástyai férfi korábban is járt a családi házban, április 18-án a sértett figyelmetlenségét kihasználva készpénzt lopott az ingatlanból. A feltételezett elkövetőt a kisteleki rendőrök előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi vallomásában beismerte a lopás bűntettének elkövetését. A Kisteleki Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.