Gyermekeket is veszélyeztetett a leszakadt faág

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Négy tűzeset és három műszaki mentés történt szerdán Csongrád megyében – tájékoztatott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A kora délutáni órákban Nagyfán a szél által összehordott nyárfapihe égett foltokban, mintegy 3500 négyzetméteres területen. A tüzet a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltó egység oltotta el.

Erdő aljnövényzete égett Csongrád közelében: a kéthektárnyi területen égő tűz eloltásához csongrádi és szentesi tűzoltó egységek érkeztek ki.

Délután a szegedi Olajbányász térre vonultak a tűzoltók: egy körülbelül 40 centiméter átmérőjű faág szakadt le és a gyalogos forgalmat, valamint a közeli játszótéren játszó gyerekeket veszélyeztette. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt eltávolították a veszélyes ágat.

Késő este Makón -, illetve Szentesen kellett kisebb szabad területen keletkezett tűzhöz vonulni az egységeknek.

Az esti órákban az 55. számú főúton, Mórahalom közelében egy gépkocsi és egy traktor ütközött. A balesetben két személy könnyebben megsérült, a kiérkező szegedi és ruzsai egységek a járművek áramtalanítását hajtották végre.

Csütörtök hajnalban Hódmezővásárhely közelében a 4421. számú útra egy nagyméretű fa dőlt. Az utat a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók szabadították fel.

Default thumbnail
Előző sztori

Erősödött kissé a forint

Default thumbnail
Következő sztori

Előzetesben a több mint százmillió forintot tisztára mosó szegedi társaság

Legutóbbi hasonló cikkek