Sport

Fáklyás futást rendeznek Algyőn

Fáklyás futást rendeznek Algyőn

2017. június 20., kedd
Fáklyás futást rendeznek Algyőn
futas_sport_mozgas

Fáklyás futást szervez a Running Algyő csapata június 24-én, szombaton, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészség megőrzésére.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeret kocogni, futni, egy nyári esti töltéses futásra. A megmozduláson részt vehet bármilyen korosztály, de a gyerekekre felügyeletet a szülőnek kell ellátni, mindenki a saját maga felelősségére indulhat futni. A rendezvény korláthoz kötött, a létszámlimit 100 fő, a találkozó az algyői Könyvtár melletti edzőteremben lesz 21:30-tól. A rajt 22 órakor indul, éjfélig lehet gyűjteni a kilométereket, tehát 2 óra áll a futók rendelkezésre. Az útvonalat fáklyákkal világítják meg, így a jó hangulat garantált, a rendezvény szlogenje Fuss amíg a lábod bírja. A fáklyás futás lényege nem verseny, a szervezők célja, hogy megismertessék a futás szépségét, felhívják a figyelmet az egészség megőrzésre, a betegségek megelőzésére, sportbatátságok ápolására, de legfőképp mozgásra ösztönzésre. A részvétel ingyenes, a résztvevőknek nagyon apró ajándékot adnak a szervezők, a frissítésről pedig szintén gondoskodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.