Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Fáklyás futást rendeznek Algyőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

futas_sport_mozgas

Fáklyás futást szervez a Running Algyő csapata június 24-én, szombaton, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészség megőrzésére.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeret kocogni, futni, egy nyári esti töltéses futásra. A megmozduláson részt vehet bármilyen korosztály, de a gyerekekre felügyeletet a szülőnek kell ellátni, mindenki a saját maga felelősségére indulhat futni.

A rendezvény korláthoz kötött, a létszámlimit 100 fő, a találkozó az algyői Könyvtár melletti edzőteremben lesz 21:30-tól. A rajt 22 órakor indul, éjfélig lehet gyűjteni a kilométereket, tehát 2 óra áll a futók rendelkezésre.

Az útvonalat fáklyákkal világítják meg, így a jó hangulat garantált, a rendezvény szlogenje Fuss amíg a lábod bírja. A fáklyás futás lényege nem verseny, a szervezők célja, hogy megismertessék a futás szépségét, felhívják a figyelmet az egészség megőrzésre, a betegségek megelőzésére, sportbatátságok ápolására, de legfőképp mozgásra ösztönzésre.

A részvétel ingyenes, a résztvevőknek nagyon apró ajándékot adnak a szervezők, a frissítésről pedig szintén gondoskodnak.

Default thumbnail
Előző sztori

Novák Katalin: a családbarát ország egyben idősbarát is

Következő sztori

A mindennapjaink részei, mégsem figyelünk rájuk + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek