Közélet

Fa dőlt ki Szegeden, egy parkoló autót is megrongált

 Fa dőlt ki Szegeden, egy parkoló autót is megrongált

2017. június 29., csütörtök
 Fa dőlt ki Szegeden, egy parkoló autót is megrongált

A kidőlt fa törzse az utat is elzárta, a szegedi tűzoltókat riasztották - Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Több nagy méret szalmabála és a tarló égett szerdán délután Szegeden, a Baktói út végén. A szegedi tűzoltók két egységre fékezte meg a lángokat, a tűzben senki sem sérült meg. Háztetőre és villanyvezetékre dőlt egy nagy méretű fa szerdán délben egy csongrádi tanyán. A város hivatásos egységét riasztották a helyszínre, a tűzoltók motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a beavatkozást. Személyi sérülés nem történt. Csütörtökre virradó hajnalban Szegeden, a Tömörkény üdülőtelepen pedig személyautóra dőlt egy több mint huszonöt méter magas fa. Senki sem sérült meg, de a több mint egy méter átmérőjű fa törzse komoly károkat okozott a járműben. A szegedi tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.