/

Eltévedt turistákon segítettek a rendőrök Mártélyon

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két turista tett bejelentést a rendőrségre, miután eltévedtek Mártélyon, a Tiszai ártérben. A rendőrök, egy helyi hivatásos vadásszal közösen találták meg őket.

A két nő június 10-én 22 órakor telefonált a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. Elmondták, hogy délután túrázni indultak, azonban eltévedtek, 4-5 órát bolyongtak az ismeretlen, sáros, erdős területen és nem találják az onnan kivezető utat. A mindszenti körzeti megbízott és társa érkezett a helyszínre, ahol felvették a kapcsolatot egy mártélyi hivatásos vadásszal és közösen kezdték keresni a megadott adatok alapján a turistákat. A központ segítségével, telefonon tartották a kapcsolatot az eltűntekkel és több kilométeres gyaloglás után, az Ányás-sziget részen, sikerült megtalálni őket – írja a police.hu.

Az elcsigázott, fáradt túrázókat 23 órakor a rendőrök biztonsági intézkedés keretében, sérülés nélkül szállították közeli szálláshelyükre.

Default thumbnail
Előző sztori

Süti, keksz és egy „kis” kábítószer a csomagban

Default thumbnail
Következő sztori

Hidvéghi Balázs: a kormány nem enged a bevándorlás kérdésében

Legutóbbi hasonló cikkek