Bulvár

Eltévedt turistákon segítettek a rendőrök Mártélyon

Eltévedt turistákon segítettek a rendőrök Mártélyon

2017. június 11., vasárnap
Eltévedt turistákon segítettek a rendőrök Mártélyon

Két turista tett bejelentést a rendőrségre, miután eltévedtek Mártélyon, a Tiszai ártérben. A rendőrök, egy helyi hivatásos vadásszal közösen találták meg őket.

A két nő június 10-én 22 órakor telefonált a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. Elmondták, hogy délután túrázni indultak, azonban eltévedtek, 4-5 órát bolyongtak az ismeretlen, sáros, erdős területen és nem találják az onnan kivezető utat. A mindszenti körzeti megbízott és társa érkezett a helyszínre, ahol felvették a kapcsolatot egy mártélyi hivatásos vadásszal és közösen kezdték keresni a megadott adatok alapján a turistákat. A központ segítségével, telefonon tartották a kapcsolatot az eltűntekkel és több kilométeres gyaloglás után, az Ányás-sziget részen, sikerült megtalálni őket - írja a police.hu. Az elcsigázott, fáradt túrázókat 23 órakor a rendőrök biztonsági intézkedés keretében, sérülés nélkül szállították közeli szálláshelyükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.