Bulvár

Elfogtak egy kuruzslással gyanúsított nőt

Elfogtak egy kuruzslással gyanúsított nőt

2017. június 2., péntek
Elfogtak egy kuruzslással gyanúsított nőt

A rendőrök elfogtak egy kuruzslással megalapozottan gyanúsítható nőt, aki ismeretlen gyártmányú injekciókat adott be Újpesten azoknak az embereknek, akik zsírégető kezelésre jelentkeztek nála - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat a budapesti

V. Katalin

ellen kuruzslás vétségének megalapozott gyanúja miatt - olvasható a közleményben. Az újpesti rendőrök csütörtök délután fogták el a 37 éves nőt, aki injekciós zsírégető kezeléseket hirdetett interneten, majd a bejelentkezőknek be is adott egy szérumot, bár ilyen kezelésre nem volt képesítése. A házkutatásnál több mint ezer injekciós tűt és 196 ismeretlen eredetű ampullás gyógyszert találtak a rendőrök. A nyomozás eddigi adatai szerint a nő csaknem kétszáz hasonló kezelést végezhetett el páciensein, akik "a rendőri intézkedés közben is folyamatosan érkeztek" hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.