Egy személyautó égett Hódmezővásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tűz a motortérben keletkezett, személyi sérülés nem történt. Szabadtéri tűzesetekhez is riasztották a tűzoltó egységeket hétfőn.

Három szabadtéri tűzesethez riasztották a tűzoltókat a hét első napján Csongrád megyében. Csongrádról, Szentesről és Hódmezővásárhelyről érkezett lakossági bejelentés. A hivatásos egységek végezték el az oltást. A tűzesetekben senki sem sérült meg.

Egy személyautó motortere égett keddre virradó hajnalban Hódmezővásárhelyen, a Könyök utcában. A város hivatásos egysége egy vízsugárral fojtotta el a lángokat, majd visszahűtötte az izzó motorteret. Személyi sérülés nem történt.

Egy tizenöt méter magas olajfa ága letört Szeged-Kiskundorozsma belterületén, az ág veszélyeztette a gyalogosok és az utósok forgalmát is. A tűzoltók motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a műszaki mentést, melynek köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon.

Default thumbnail
Előző sztori

Egészségügyi államtitkár: az e-szolgáltatási rendszerben recept nélkül lehet felírni a gyógyszert

Default thumbnail
Következő sztori

Tuzson: sikeres volt a nemzeti konzultáció

Legutóbbi hasonló cikkek