Bulvár

Baleset történt egy vasúti átjáróban Szatymaz külterületén + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Baleset történt egy vasúti átjáróban Szatymaz külterületén + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. június 20., kedd
Baleset történt egy vasúti átjáróban Szatymaz külterületén + FOTÓK (FRISSÍTVE)
cof

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást az 5425-ös úton, ahol korábban egy vasúti átjáróban történt személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás - írja a police.hu.

A baleset június 20-án, 16 óra körül történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy teherautó sofőrje az 5-ös számú főútról Szatymaz irányába tartott, majd a vasúti kereszteződéshez érve, az átjáró fényjelző berendezésének tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, ahol egy Szeged felől érkező személyvonattal ütközött. A vonaton ketten könnyebben sérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az 5425-ös út balesettel érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök mostanra feloldották a forgalomkorlátozást, az úttest ismét teljes szélességében járható.

Korábban írtuk

Személyi sérüléses baleset történt Szatymaz külterületén, az 5425-ös úton található vasúti átjáróban, ahol egy személyvonat és egy teherautó ütközött. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes az útlezárás - írja a police.hu. A baleset június 20-án, 16 óra körül történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy teherautó sofőrje az 5-ös számú főútról Szatymaz irányába tartott, majd a vasúti kereszteződéshez érve, az átjáró fényjelző berendezésének tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, ahol egy Szeged felől érkező személyvonattal ütközött. Az elsődleges adatok szerint a vonaton ketten megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon teljes az útlezárás. A járművezetők az 5424-es út felé kerülhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.