Az éjszakai vihar is adott munkát a tűzoltóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Villámcsapások, kidőlt fák és leszakadt faágak adtak munkát a tűzoltóknak a megye több pontján.

Két kisebb melléképület égett egy mártélyi családi ház udvarán kedden délután. A hódmezővásárhelyi hivatásos egységek rövid idő alatt a helyszínre értek, ekkor már a két épület teljes terjedelmében égett. Három vízsugárral kezdték meg az oltást, munkájukat a mártélyi önkéntes tűzoltó egyesület is segítette. Még a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant két gázpalack is, de a tűzesetben senki sem sérült meg.

Csanádpalotán és Magyarcsanádon is lecsapott a villám a kedd éjszakai viharban. Először egy magyarcsanádi családi házhoz riasztották a makói egységeket, itt a kémény megrongálódott részeit távolították el a tűzoltók. Csanádpalotán pedig egy húsz méter magas fa teteje izzott, füstölt. Az egységek egy vízsugárral végezték el a beavatkozást. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Melléképületre dőlt egy nagy méretű diófa hétfőn délután Zakányszék belterületén kedden. A szegedi tűzoltók kihúzós létra és mentőkötél segítségével végezték el a beavatkozást. Kisteleken pedig az úttestre dőlt egy fa a kora esti órákban, amely az autósok forgalmát is akadályozta. A Mindszent-Szegvár közötti vasúti sínek mentén is kidőlt egy húsz méter magas fa, amely a vonatforgalomban is fennakadásokat okozott. A hivatásos egységek minden esetben rövid idő alatt a helyszínre értek és megkezdték a műszaki mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Default thumbnail
Előző sztori

NGM: stabil és kiegyensúlyozott pályán halad a gazdaság

Default thumbnail
Következő sztori

Új edzővel kezdi az NB III-at a SZEOL

Legutóbbi hasonló cikkek