Atlétika: sűrű hónapot tudhatnak maguk mögött a Titán TC atlétái

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

atletika_01_ia

Több versenyen is szerepeltek a Titán TC atlétái júniusban, ahol szép eredményeket értek el.

Június 10-én az egyesület négy versenyzője vett részt a vajdasági U18-as bajnokságon. A fiúknál 400 méteres síkfutásban Nagy Ábris 51,32 másodperces eredménnyel az első helyen zárt, Tornyai Gergely szintén ebben a versenyszámban állhatott fel a dobogó második fokára 52,94 másodperccel. A fiúk nyolcszáz méteres versenyében Nagy Gergő 2’08,07-es időeredménnyel szintén második helyen végzett, míg a fiú távolugrásban Szivák Barna 587 centiméteres ugrással szerzett ezüstérmet.

Június 16-án az U18-as Válogatott Viadalra Nagy Ábrist versenyzőnket hívták meg, aki Hajdú Sándor edzővel dolgozik. Ábris a 3. helyen célba érkező vágta váltó (100-200-300-400m) 300m-es távját futotta.

Június 17-én Fekete Gábor állt 400 méteren rajthoz a juniorok országos egyéni bajnokságán, ahol 49,99 másodperccel a negyedik helyen zárt.

Június 24-én két helyszínen Miskolcon és Budapesten, két korcsoportban (ifjúsági és szenior) versenyeztek a Titán TC atlétái. A fiúk 400 méteres skífutásán Nagy Ábris az ötödik helyen, Toronyi Gergely pedig a 13. helyen zárt. Szivák Barna hármasugrásban 12,94 méterrel az ötödik helyet szerezte meg. A fiúkat Fekete Róbert és Hajdú Sándor készítette fel. A szeniorok versenyében Hallósy Zsolt 100 és 200 méteres futásban is a második helyet szerezte meg.

Debrecenben rendezték meg a Diákolimpia egyéni országos döntőjét a III. korcsoportban, ahol Kovács Árpád az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola diákja két versenyszámban, 60 méteren és távolugrásban vett részt és mindkét versenyszámban egyéni legjobbjának köszönhetően évfolyama legjobbja lett.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is Varsóban lesz a Diákolimpikonok viadala, ahol 8 ország versenyzői állnak rajthoz 6-6 versenyszámban nemenként és évfolyamonként. A 36 fős diákválogatottba idén is két kistitán, Kovács Árpád távolugrásban, míg Szeges Richárd 300m-en kapott meghívót.

Default thumbnail
Előző sztori

Baleset történt az M43-as autópályán - feloldották a forgalomkorlátozást (FRISSÍTVE)

Következő sztori

„Soha többé!” A holokauszt Szegedről elhurcolt áldozataira emlékeztek + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek