Vízilabda: átalakult ContiTech ugorhat a vízbe a következő szezonban

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged-bvsc029kf

Megfiatalított ContiTech Szeged Diapolo szerepelhet a következő szezonban a férfi vízilabda OB I-ben.

Hetedik helyen zárta a 2016/17-es idényt a ContiTech Szeged Diapolo: Varga Péter együttesének nem úgy sikerült a középszakasz, ahogyan azt előzetesen eltervezte, így végül a BVSC ellenében elvesztett párharcot követően a Vasas elleni kettős győzelemmel szerezte meg a bajnokság hetedik helyét. Mint az portálunknak a csapat ügyvezetője, Molnár Tamás elmondta: a következő idény keretét több fiatal játékosa fogja alkotni. Az idei szezonban a nagy hármas, a Szolnok, Eger, OSC alkotta trió mellé megérkezett a Ferencváros is – azonban mint a játékosként háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás hozzátette, ebbe a versenybe nem szeretnének felelőtlenül beszállni. Egy távozó már biztos: ahogy arról a waterpolo.hu beszámol, a kétszeres Universiade-győztes Chilkó Márton Pécsett folytatja a pályafutását.

“Teljes egészében átalakul a csapat, egy nagyon fiatal együttessel fogunk nekivágni a következő idénynek. Nem szeretnénk, és nem is tudunk belemenni ebbe a versenybe, nem akarunk ígérgetni, nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, hogy azt hisszük, meg tudjuk oldani, aztán szezon közben kiderül: mégsem” – mondta a ContiTech Szeged Diapolo ügyvezetője, aki hozzáfűzte, a csapat fiatal, saját nevelésű játékosaira is számítanak a következő szezonban, akiket szeretnének megnézni, hogyan teljesítenek a felnőtt mezőnyben.

Előző sztori

Tenisz: továbbra is száz százalékos az Agroázis Sportmánia-SZVTK a másodosztályban

Következő sztori

Könyvbemutató a Pártkontroll emlékszobában