Közélet

Üveg lógott az erkélyről és nádas is égett Szegeden

Üveg lógott az erkélyről és nádas is égett Szegeden

2017. május 2., kedd
Üveg lógott az erkélyről és nádas is égett Szegeden
tuzolto_katasztrofavedelem

Több tűzeset és műszaki mentés is történt a hosszú hétvégén – tájékoztatott közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Árokba borult szombaton egy személyautó Újszentiván közelében. A szegedi egységeket riasztották a balesethez. A tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették az üzemanyag szivárgását. Vasárnap két társasház erkélyéről is lógott a korlát üvege. Először Hódmezővásárhelyre, a Hódtó utcába, pár órával később pedig Szegedre, a Garam utcába riasztották az egységeket. A tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével végezték el a műszaki mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. Ötszáz négyzetméteren égett a nádas hétfőn délután Szegeden, a Semmelweis utca végén. A szegedi tűzoltók avatkoztak be, két vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki. Kigyulladt egy melléképület hétfőn este Csongrádon, a Szív utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek a főépületre is. Több vízsugárral kezdték meg az oltást, amelynek köszönhetően a tűz nem okozott további károkat a környező épületekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.