Üveg lógott az erkélyről és nádas is égett Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tuzolto_katasztrofavedelem

Több tűzeset és műszaki mentés is történt a hosszú hétvégén – tájékoztatott közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Árokba borult szombaton egy személyautó Újszentiván közelében. A szegedi egységeket riasztották a balesethez. A tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették az üzemanyag szivárgását.

Vasárnap két társasház erkélyéről is lógott a korlát üvege. Először Hódmezővásárhelyre, a Hódtó utcába, pár órával később pedig Szegedre, a Garam utcába riasztották az egységeket. A tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével végezték el a műszaki mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Ötszáz négyzetméteren égett a nádas hétfőn délután Szegeden, a Semmelweis utca végén. A szegedi tűzoltók avatkoztak be, két vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy melléképület hétfőn este Csongrádon, a Szív utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek a főépületre is. Több vízsugárral kezdték meg az oltást, amelynek köszönhetően a tűz nem okozott további károkat a környező épületekben.

Előző sztori

Sebességellenőrzések Csongrád megyében

Következő sztori

Balesetet szenvedett egy kerékpáros a Belvárosi hídon