Közélet

Lopott Range Rover Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

Lopott Range Rover Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

2017. május 23., kedd
Lopott Range Rover Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ
rangeover_szeged5

Egy csaknem 30 millió forintos, Bécsben ellopott gépkocsit foglaltak le a rendőrök Szegeden. A nyomozók három szerb állampolgárt vettek őrizetbe - olvasható a rendőrség honlapján.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói bűnügyi információ alapján május 21-én foglalták le az osztrák honosságú Range Rovert egy szegedi garázsban. A járművet korábban Bécsben lopták el. A nagy értékű személyautót három szerb állampolgár rejtette el, akik a forgalmi rendszámot eltávolították. A feltételezett elkövetőkkel szemben orgazdaság és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a 22 éves nőt, valamint a 30 és a 37 éves férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.