Lázár: az új választás egy új lehetőség Algyő életében

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lázár János

A miniszterelnökséget vezető miniszter aggodalmát fejezte ki az algyői eseményekkel kapcsolatban és arra kérte az algyőieket hogy fogjanak össze a település érdekében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, feloszlatta magát az algyői képviselői testület, ugyanis Molnár Áron polgármester szerint olyan szinten képtelenek az együttműködésre, hogy ez az egyetlen megoldás. Lázár János közleményben reagált az algyői eseményekre.

“Aggodalommal tölt el, ami Algyőn történik. A térség országgyűlési képviselőjeként mindig megpróbáltam segíteni, arra kérni a polgármestert és a képviselőtestület tagjait, hogy Algyő érdekében működjenek együtt” – fogalmazott közleményében Lázár János.

“Polgármesteri munkám során azt tapasztaltam, a település vezetőjének feladata és kötelessége, hogy a vitás kérdéseket rendezze, a politikai nézeteltérések ellenére megtalálja a közös hangot a testület tagjaival, és megteremtse az együttműködés lehetőségét a település működése, fejlődése érdekében. Amennyiben erre nem képes, akkor alkalmatlan a település vezetésére” – tette hozzá a miniszterelnökséget vezető miniszter.

“Meggyőződésem, hogy az új választás egy új lehetőség Algyő életében. Arra kérem az algyői polgárokat, hogy fogjanak össze Algyő érdekében” – írta közleményében Lázár János.

Default thumbnail
Előző sztori

Bővült az együttműködés az állatvédők és Székkutas között

Default thumbnail
Következő sztori

Botka László: aggódó kritikával figyelem az Európai Unió működését

Legutóbbi hasonló cikkek